OM OS |

Vores hovedgreb er at bruge rum som redskab og kommunikation. Ved at iscenesætte rum og rumlige greb bliver rummet et redskab til udvikling, der støtter op om den pågældende organisation eller institutions arbejds- og læringskultur.

Drivkraften bag virksomheden er den erfarne kunstner og designer Rune Fjord, som har arbejdet professionelt med kunst, design og arkitektur i snart 20 år. Han står bl.a. bag succeser som Hjørring Hovedbibliotek og Ordrup Skole.

Rune Fjord Studio består desuden af et kreativt team af designere, arkitekter og akademikere, som arbejder i et professionelt netværk med mange forskellige kompetencer.

TEAMET

Rune Fjord

Kunstner & designer
Rune Fjord har arbejdet professionelt med kunst og design i snart 20 år i bl.a. Bosch & Fjord og nu Rune Fjord Studio. Han var en af drivkræfterne bag udviklingen af indretningen på Ordrup Skole og Hjørring Hovedbibliotek, hvor samspillet mellem rum og læring var den drivende faktor. Han har desuden arbejdet med de rumlige rammer på flere universiteter, skoler og biblioteker, i virksomheder og institutioner, samt i byrummet. Han er endvidere en efterspurgt foredragsholder og har bl.a. afholdt utallige workshops om rum som redskab.Rune Fjord Jensen er født 1966 i København og er uddannet på kunsthåndværkerskolen i Kolding, Danmarks Designskole og Kunstakademiet i Reykjavik, Island.

Bodil Hovaldt Bøjer

PhD-Fellow, Space Design
Bodil Hovaldt Bøjer er cand. mag. i kunsthistorie, æstetik og kultur fra Århus Universitet og arbejder i dag på en erhvervs-PhD om kreative læringsrum i Rune Fjord Studio og på KADK. Bodil har arbejdet med kultur og kommunikation i mere end 12 år i både ind- og udland. De seneste 10 år har hun arbejdet med læringsrum og rumdesign sammen med Rune Fjord Jensen i først Bosch & Fjord og siden Rune Fjord Studio og bl.a. deltaget i udviklingen af Ordrup skole, Tinglev Skole og KEA videncenter. Bodil har skrevet og redigeret flere bogudgivelser og artikler om rum som redskab til læring og forandring, herunder bogen “Læringsrum” (Akademisk Forlag, 2013) sammen med Rune Fjord. Bodil bor i Malmö med sin mand og 3 børn.

Thea Grastrup

Designer
Thea har stor erfaring med æstetiske og funktionelle rumlige greb og er god til at skabe sanselige og historiefortællende rumoplevelser, der befinder sig i krydsfeltet mellem design, arkitektur og kunst. Hun er uddannet Cand. Design og har arbejdet 6 år med indretning, design af specialinventar og udvikling af tekstile produkter, der virker akustikforbedrende til gavn for lærings- og arbejdsmiljøer. Hun har en særlig interesse i, hvordan rum opleves og arbejder gerne med stedsspecifikke designløsninger ud fra brugernes behov og det konkrete sted. Som eksempel kan nævnes `Katedralen´ på Københavns Universitet og Advice A/S, hvor hun har designet stedsspecifikke designløsninger med fokus på materialevalg, identitet og akustik. Med en forståelse for både detaljen og helheden er Thea en stærk konceptudvikler og designer, der forstår at skabe rum med plads til mennesker.
Rune Fjord Studio Aps

Adelgade 55, st

DK-1304 København K